• Alles
 • (1)
  Film
 • (6)
  Overig
 • (17)
  Algemeen
 • (3)
  Lezingen
 • (13)
  Bijeenkomst
 • (4)
  Sport
 • (3)
  Theater
 • (2)
  Inloop-Opendag
 • (3)
  Religie
 • (2)
  Evenement
 • (6)
  Muziek
 • (19)
  Cursus-Workshop

De Beursvloer komt er weer aan!

donderdag 8 november 19:00 t/m 21:00 uur

De Oost Betuwse Uitdaging heeft voor de maand november een aantal leuke activiteiten op de agenda staan.

Elst - Waaronder de beursvloer, maar ook een workshop privacywet en AVG en een workshop Goed zaken doen.

Workshop Privacywet en AVG

Wegens enorm succes van de workshop in mei organiseren we deze opnieuw. Michiel Nijenhuis van ProcesPartners is weer bereid om zijn kennis en ervaring gratis te delen met verenigingen in stichtingen in gemeenten Lingewaard en Overbetuwe.

Heeft jouw vereniging of stichting een nieuwsbrief, ledenadministratie of foto’s van leden op jullie website? Dan is deze workshop zeker interessant (en noodzakelijk) voor jullie.

De workshop duurt van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur. Deelname is gratis voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties in de gemeente Lingewaard en Overbetuwe.

Aanmelden is verplicht en maximaal twee personen per vereniging zijn welkom. Mail naar info@oostbetuwseuitdaging.nl. Vermeld daarbij naam en telefoonnummer, je organisatie en dat het gaat om de workshop AVG.

Graag tot 8 november!

Workshop Goed zaken doen

Goed voorbereid meedoen aan onze Beursvloer op maandag 26 november? Zoveel mogelijk deals sluiten voor je vereniging of stichting? Volg dan de workshop Goed zaken doen!

Datum: dinsdag 20 november

Tijden: van 19.00 tot 21.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur.

Locatie: Rabobank Maas en Waal – Oostbetuwe, Industrieweg Oost 16 in Elst, waar ook de Beursvloer dit jaar plaatsvindt.

Voor nog meer resultaat

De workshop Goed zaken doen wordt ook dit jaar weer verzorgd door Nunes Juristen & Bedrijfsadviseurs. Zij helpen verenigingen en stichtingen met het onderhandelen met de bedrijven. We kijken samen hoe verenigingen en stichtingen hun vraag en tegenprestatie op een aantrekkelijke manier kunnen voorleggen aan de aanwezige bedrijven. Een eye-opener voor veel deelnemers!

Meedoen?

Deelname aan de workshop is gratis voor de vrijwilligers van verenigingen en stichtingen in gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Meld je aan via info@oostbetuwseuitdaging.nl.

Graag tot dinsdag 20 november!

Beursvloer 2018 komt eraan!

Op maandag 26 november organiseert de Oost-Betuwse Uitdaging voor de vierde keer de maatschappelijke Beursvloer. Van 17.00 tot 18.00 uur gaat het maar om een ding: zoveel mogelijk matches maken, met gesloten beurs natuurlijk!

Belangeloos voor elkaar

Alle verenigingen en stichtingen uit gemeenten Overbetuwe en Lingewaard kunnen, zoals voorgaande jaren, hun vragen voorleggen aan de aanwezige lokale bedrijven en ondernemers. Zij bieden belangeloos hulp aan. Denk aan financieel – en communicatieadvies, klusdiensten, materialen, vervoersdienst of uitjes voor vrijwilligers. In ruil daarvoor bieden aanvragers een passende dienst of ludieke tegenprestatie aan.

Groots aanbod

Locatie Beursvloer: Rabobank Maas en Waal – Oost-Betuwe, Industrieweg Oost 16 in Elst. Inloop is vanaf 16.30 uur en om 17.00 start de beurs. Dan kunnen de maatschappelijke organisaties op zoek naar een invulling voor hun vraag. De aanvragen van maatschappelijke organisaties liepen voorgaande jaren uiteen van meubilair tot een accountantsverklaring en cadeautjes voor vrijwilligers.

Goed zaken doen

Nunes Juristen & Bedrijfsadviseurs verzorgt ook dit jaar de workshop Goed zaken doen ter voorbereiding op de beurs. Deze vindt plaats op dinsdag 20 november, ook bij de Rabobank.

Opbrengst in 2017: € 22.425!

In totaal schonken in 2017 de aanwezige bedrijven en ondernemers menskracht, materialen en middelen aan de maatschappelijke organisaties met een geschatte waarde van € 22.425. Benieuwd hoe het er toen aan toe ging? Bekijk dan hier de film, gemaakt door Jacky Brakels en Peter van der Ham, Brakels Movie Solutions. De foto’s zijn gemaakt door Ellen Koelewijn Fotografie.

Meedoen?

Alle verenigingen en stichtingen in gemeenten Overbetuwe en Lingewaard zijn van harte welkom. Meedoen aan de Beursvloer is gratis, net als deelname aan de workshop Goed zaken doen. Meld je aan via info@oostbetuwseuitdaging.nl.

Graag tot 26 november!

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over uw website? Vragen over boekhouding/hoe u beste kunt inrichten? Wilt u dat uw ontmoetingsruimte geschilderd wordt? Heeft u andere klusjes? We kunnen samen met u kijken hoe we dit alles voor elkaar kunnen krijgen. Wilt u de vraag wat duidelijker kunnen stellen? Kom naar de workshop Goede Zaken. Wij zijn er voor u!


deel deze activiteit