april 11, 2021

De Betuwe

De Betuwe is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Armoede gaat een exclusieve samenwerking aan met de Nederlandse hyper-casual uitgever Lucky Gate Studios

STOCKHOLM8 april 2021 / PRNewswire / – Toonaangevende sportreclame-expert Advertise AB (Publi) heeft vandaag een strategische, exclusieve samenwerking aangekondigd met Lucky Gate Studios om de Nederlandse hyper-casual uitgever te helpen bij het leveren van de naadloze in-play in en in-menu ats van Advertisement voor zowel branding, enzovoort. Prestatiereclame voor een wereldwijd publiek binnen zijn populaire games.

Gebaseerd op Den Haag, NederlandDe bekroonde studio maakt mobiele pixelart-games met mobiele culturele wendingen. Lucky Cat is de maker van culthits zoals Our Cat, Sky Chasers, Combo Critters en de meest recente topper Magic Finger 3D.

De samenwerking omvat de onmiddellijke release van Advertisement’s naadloze in-play In en in-menu ™ -advertenties op Lucky Gate’s enorm succesvolle spel Magic Finger 3D, de manier om samen te lanceren in het midden van Q2. Magic Finger 3D is tegenwoordig erg populair met meer dan 10 miljoen downloads.

Voor meer informatie contacteer:

Anders Russell, CFO
Telefoon: +46 70867 00 20
E-mailadres: [email protected]

Advertising AB (Publi) is verplicht om deze informatie te publiceren onder de EU Market Abuse Regulation. Via het contact van bovenstaande contactpersoon is de in 8 te publiceren informatie verstrektTh van April 2021

Corpora FontCommission AB, telefoon +46 (0) 722 52 34 51, NGM treedt op als gecertificeerd adviseur / gids voor het Scandinavische MKB.

Over armoede

Advertentie biedt naadloze advertenties om merken en mensen met elkaar te verbinden via de revolutionaire visuele advertentietechnologie die is ontwikkeld voor games. Het platform levert echte game-reclameartikelen en stelt makers van inhoud in staat om de hele ervaring te gelde te maken met onbeperkte, eenvoudig te integreren en supersnelle reclame. Advertentie is opgericht in 2016 en heeft kantoren StockholmLondenNew YorkMadridHelsinkiSt. Petersburg En werkt samen met Lviv en adverteerders, bureaus en ontwikkelaars om streams van kijkers en game-inkomsten te openen. Meer informatie www.adverty.com

READ  Het Nederlandse dorp van Nelis herstelt de eeuwenoude draaimolen

Deze informatie werd u aangeboden door Sison http://news.cision.com

https://news.cision.com/adverty-ab/r/adverty-enters-into-exclusive-partnership-with-dutch-hyper-casual-publisher-lucky-kat-studios,c3321368

De volgende bestanden zijn beschikbaar om te downloaden:

Bron Advertentie AB