april 11, 2021

De Betuwe

De Betuwe is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Arrow Capital voegt twee Nederlandse activa toe aan de sectorportefeuille | Nieuws

De aandeelhouders van Arrow Capital hebben twee nieuwe activa in Nederland toegevoegd aan haar b3 miljard strategisch industrieel vastgoed (SIRE).

De beheerder zei dat hij een pand in Utrecht en een ander in Almer had gekocht in twee afzonderlijke transacties met particuliere beleggers. Financiële details zijn niet vrijgegeven.

Het 4.000 vierkante meter grote Utrechtse pand is het tweede eigendom van het SIRE fonds van de plantage die afgelopen december het nabij gelegen pand heeft aangekocht. Het Almier-pand is SIRE’s eerste in de stad.

Martian von Dearson, president van Arrow Capital Partners ‘Benex, zei dat de recente acquisities de investeringen van het bedrijf in lichtere industriële en logistieke activa voortzetten, waarbij ze profiteren van de beschikbaarheid van ruimte en de vraag door gebruikers.

We versnellen het gebruik van kapitaal in Penelox, en via de pijplijn van kansen. Onze portefeuille in Nederland heeft nu activa van bijna $ 200 miljoen, en meer acquisities en nieuwe teamleden zullen worden aangekondigd terwijl we de portefeuille en de site opbouwen.

“In de komende twee of drie jaar zijn we van plan meer dan $ 500 miljoen te investeren in de Penelox-regio, inclusief het opleveren van grond en grote eigendommen, leegstand of renovatiecapaciteit.”

Klik hier om de digitale editie van het nieuwste IPE Real Assets-magazine te lezen.

READ  114 voorwerpen die in Nederlandse musea te zien zijn, zijn gestolen uit Nigeria