april 11, 2021

De Betuwe

De Betuwe is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De CEO van een Nederlands bedrijf zegt dat het weken kan duren voordat Investing.com een ​​in Suez gestrand schip heeft hersteld.

© Reuters.

Geschreven door Thirendra Tripathi

Investing.com – In de woorden van Peter Bertowski, CEO van het Nederlandse bedrijf Boscolis, is het containerschip dat het Suezkanaal blokkeert als een ‘strandwalvis’ die weken kan duren om te herstellen.

“We kunnen de mogelijkheid van weken afhankelijk van de situatie niet uitsluiten”, citeerde Reuters Berdowski op een Nederlandse televisiezender. Boscalis is een bergingsbedrijf dat betrokken is bij de redding.

Het schip ‘Ever Given’ strandde dinsdagochtend over de zuidelijke rijstrook van de enkele rijstrook van het kanaal te midden van zware wind en stofstormen.

Het schip, eigendom van het Taiwanese Evergreen, biedt nu plaats aan ongeveer 100 mensen aan beide zijden van het kanaal, een van de ergste files die ooit op zee hebben plaatsgevonden. Het kanaal is de snelste handelsroute tussen Europa en Azië.

De duizenden tonnen lading die het schip vervoert, bemoeilijkt de oefening. Volgens een rapport van Reuters zijn er acht torens in gebruik om het schip te verplaatsen.

Berdowski vertelde het kanaal dat de boeg van het schip en het stijve kanaal aan beide kanten omhoog waren gebracht.

“Het is als een enorme strandwalvis. Het is een enorm gewicht in het zand. We moeten werken aan het verminderen van het gewicht door containers, olie en water, cruiseschepen en zandafgravingen van het schip te verwijderen”, vertelde Berdowski aan Reuters, volgens een Nederlander. televisie-interview.

John Glenn, een econoom bij het Chartered Institute of Purchasing and Distribution, werd door de Financial Times geciteerd dat de lange sluiting van het kanaal de bevoorrading van ketens in het VK en elders ernstig zou belemmeren.

READ  Congreslid Dutch Rubberberger eist actie tegen postvertragingen - CBS Baltimore

Disclaimer: Fusion Media Ik wil u eraan herinneren dat de gegevens op deze website niet realtime of nauwkeurig zijn. Alle CFD’s (aandelen, indices, futures) en forexprijzen worden niet geleverd door beurzen maar door marktmakers, dus prijzen kunnen onnauwkeurig zijn en kunnen verschillen van de werkelijke marktprijs, d.w.z. prijzen zijn gemarkeerd en zijn niet relevant voor handelsdoeleinden. Fusion Media aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele zakelijke verliezen die u lijdt als gevolg van het gebruik van deze gegevens.

Fusion Media Of iemand die aan Fusion Media is verbonden, is niet aansprakelijk voor enig verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op informatie, inclusief gegevens, koersen, grafieken en signalen op deze website om te kopen / verkopen. Wees volledig geïnformeerd over de risico’s en kosten die gepaard gaan met het handelen op de financiële markten, wat een van de potentieel risicovolle beleggingsvormen is.