april 11, 2021

De Betuwe

De Betuwe is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Drop Extra Time Thriller voor Trojaanse paarden | Bella

Bella – Het jongensvoetbalteam van Bella organiseerde maandagavond het Fairfield op de Bella Soccer-campus. De toeschouwers scoorden een split goal om de stand op 2-1 te brengen met nog drie minuten te gaan in de eerste verlenging.

De beveiliging voor beide teams was de hele nacht sterk. Toen de Trojan (1-0) met een doelpunt van Dagan Burnett op het bord landde, duurde het tot de 30e minuut.

Bella (1-1) verspeelde geen tijd in reactie en werd een minuut later neergeslagen door Isaac Semini met een fraai curling schot richting het doel van Preston Rowe. De score gaat naar de rust.

Na 15 minuten in de tweede helft creëerde Bella een geweldige kans om op voorsprong te komen. Connor Hamilton pakte een gecentreerde bal en hij kopte een geweldige kopbal, die alleen werd geraakt door een Fairfield-doelman.

Oranje kon de bal het grootste deel van de tweede helft op hun veld controleren in vergelijking met de twee toeschouwers.

In de laatste minuut van de bestelling kreeg Bella twee schoten, waaronder een geweldig schot van Rowans zoemer, die werd afgebogen vanaf de bovenste voorzet en naar buiten door de uitgestrekte armen van de keeper.

Het kostte de keepers extra tijd om de transfers op te slaan totdat ze gebruik maakten van een pauze die naar de achterkant van het net werd gestuurd om het Fairfield-spel te winnen.

Bella-doelman Mason Holland had in totaal zes spaargeld voor de nacht. De Nederlandse misdaad gaf 11 schoten en slechts één vond de achterkant van het web.

READ  Nederlandse fondlopers en discuswerpers krijgen hun start in Dubuque

De Nederlanders keren dinsdagavond terug als ze vertrekken naar Indianola.