april 11, 2021

De Betuwe

De Betuwe is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Lady, IHH Healthcare, E.A. Techniek, WCE Holdings, Symphony Life, Pimpin ‘Ehson, WCD Holdings en Nexgram

KUALA LUMPUR (2 april): Op basis van bedrijfsaankondigingen en nieuwsstroom, omvatten bedrijven die zich richten op maandag (5 april): Dutch Lady Milk Industries Ph.D., IHH Healthcare Ph.D., E.A. Techniek (M) PhD, WCE Holdings PhD, Symphony Life PhD, Pimbinan Ehson PhD, WCD Holdings PhD en Nexgram Holdings PhD .HD

Dutch Lady Milk Industries P.D. Animal Services Malaysia (TVS) heeft een samenwerkingsovereenkomst (MoC) gekregen om standaard zuivelpraktijken te implementeren. Volgens de algemeen directeur van Dutch Lady, Tharang Gupta, omvat het strategische zuivelpartnerschap de deelname van lokale melkveehouders aan het Dairy Development Program (DTP) en Farmer 2 Farmer (F2F) -programma.

IHH Healthcare BhdDe in Turkije gevestigde Asipadam Healthcare Group verwerft een belang van 70% in Belmedic Group, de leidende particuliere directeur van Servië. IHH en Asipat zeiden in een gezamenlijke verklaring dat er stevige overeenkomsten voor de overname zijn getekend, maar dat de koopprijs niet is vrijgegeven. Bell Medical, opgericht in 1995 door Dr. Jasmina Nesevic en Milan Knesevic, is een hypermoderne zorgverlener met één ziekenhuis en vijf poliklinieken in Belgrado. Na de overname zal de groep opereren onder de naam “Asipadam Bell Medic”.

E.A. Technisch (M) Ph.D. Time Charter zei dat het RM79,84 miljoen aan inkomsten zou verliezen als gevolg van de beëindiging van een van zijn contracten voor het leveren van kustvaartdiensten. De groep zei een overeenkomst te hebben gesloten met Petco Trading Laban Company Limited om het vijfjarige contract voor Wesel 3, dat in mei 2019 werd toegekend, op te schorten.

WCE Holdings P.D. Het contract van RM301 miljoen is toegekend via een directe gunning voor de bouw van het laatste deel van het West Coast Expressway-project. WCE Holdings, voorheen bekend als Compulan EuroPlus, heeft zijn volledige bouwdivisie KEB Builders SDN PD IJM Construction SDN PD-Compulon EuroPlus PD (IJ) .MC-KEP overgenomen, zei dat het contract is toegekend door de joint venture. IJM Construction is volledig eigendom van IJM Corp Pt. De West Coast Expressway is 313 km lang en strekt zich uit van Ponting in Selangor tot Taiping in Perak.

READ  Bristol City Women 0 Arsenal 4 Analyse: Robbins getroffen door dubbele Nederlandse rotatie - Arceblock News

Symphony Life P.D.Voorzitter Don Shri Mohammad Asman Yahya is vandaag met pensioen gegaan uit zijn functie in de groep, zei de projectontwikkelaar in een beursaanvraag. In afzonderlijke dossiers zei de groep dat het zijn niet-uitvoerend bestuurder Datuk Jasmine Ismail had omgevormd tot zijn nieuwe voorzitter.

Verplichte openbare aanbieding van Pitahaya (M) SDN PD voor aandelen Pimbinan Ehsan P.D. (PEB) accepteerde 1.840 aandelen of slechts 0,003%. Pitahaya stelde voor om een ​​belang in PEB te kopen voor RM 1,07, voorheen bekend als Triple PT. De balie sloot op de laatste dag van het bod op RM 1,75.

Besteld door een arbiter WCT Holdings P.D.klia2-dochter betaalt RM73,83 miljoen aan Malaysia Airport Holdings PhD (MAHB) na het horen van geschil over een geïntegreerd complex koelsysteemproject. Segi Astana Sdn Bd, voor 70% eigendom van WCT, kreeg van mei 2014 tot september 2020 RM958.849 te betalen, op basis van de vaste maandelijkse kosten voor het koelsysteem.

Nexgram Holdings Bhd(Nexgram) Nexgram Biometric SDN PT, een volledige dochteronderneming, is van plan een medisch complex te bouwen in Melaka met een totale groeiwaarde van RM 1,6 miljard. Vandaag heeft het een overeenkomst bereikt met de Melaka State Development Corporation om 10,02 hectare land in Bukit Baru te verwerven, dat is gereserveerd voor de ontwikkeling van het Melaka Life Care Specialist Project.