april 11, 2021

De Betuwe

De Betuwe is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe maak je een Nederlandse kachel schoon

Je nam de val en kocht een Hollandse kachel. Goed zo! Als je dat soort geld uitgeeft aan kookgerei, gaat het vele jaren mee. Het kan zelfs lang duren om naar uw kinderen te sturen!

Maar maak niet meer vorderingen dan wij. De beste manier is om uw Dutch fornuis als laatste schoon te maken. Als je je Nederlandse kachel laat opbouwen en vlekken, wil niemand het doorgeven – ze gooien het gewoon weg.

Lodge geëmailleerd ijzeren Hollands fornuis met stalen knop en beugelgrepen, 6 quartz, rood – amazon.com

68,76Koop nu

Le Crochet 5.5-Quart Round Dutch Stove – lecreuset.com

360,00Koop nu

Hoe maak je een Nederlandse kachel schoon

Om te beginnen wil je in orde zijn Maak je Hollandse kachel na elk gebruik schoon​ Als je de pot onmiddellijk wast en hem niet een paar uur (of dagen) in de gootsteen laat staan, kun je vlekken voorkomen. Dit is uw eenvoudigste methode, maar u kunt naar beneden scrollen als u harde vlekken wilt verwijderen.

  1. Zorg ervoor dat je braadpan helemaal afgekoeld is. Zet geen hete pan in de gootsteen om voedsel te ‘weken’, dit kan scheuren in het email veroorzaken en je braadpan kapot maken.
  2. Was de Nederlandse oven voorzichtig வழலை En water. Gebruik er een Niet-metalen spons Om te voorkomen dat het glazuur wordt vernietigd tijdens het schoonmaken.

Dawn Dish Soap Ultra Afwasmiddel – amazon.com

14.56Koop nu

MR.SIGA Krasvrije cellulose-scrubspons, 12 stuks – amazon.com

10,98Koop nu

READ  City hoopt iepziekte onder controle te krijgen

Als je een Le Crochet Dutch fornuis bezit en je luxe wilt voelen, verkoopt het merk eigenlijk twee reinigers.

Gietijzeren kookgerei reiniger – Le Crusade

25,00Koop nu

Roestvrijstalen kookgerei-reiniger – Le Crusade

18.00 uurKoop nu

Nadat je je braadpan met je favoriete zeep hebt gewassen, moet je hem goed laten drogen voordat je hem opbergt. Laat het vocht dat is opgesloten na uw harde werk het glazuur niet beschadigen.

Hoe harde vlekken in de Nederlandse oven te verwijderen

Als je de oorlog met opgesloten vlekken hebt verloren, is er geen reden tot paniek. Je kunt vaak op pad gaan met magische reinigingsmiddelen en elleboogvet. Om hardnekkige vlekken in de toekomst te voorkomen, moet u proberen om niet op hoog vuur te koken, aangezien vlekken op hoge temperatuur te veel kunnen blijven plakken.

Zuiveringszout methode

Als u geen speciale reiniger of metalen spons wilt kopen, kunt u beginnen door het te proberen zuiveringszout Om die ondergrondse vlekken te verwijderen.

Hand & Hammer Baking Soda – 64 oz – amazon.com

11.22Koop nu

  1. Vul je braadpan met warm water en bakpoeder.
  2. Breng het watermengsel na het roeren acht tot tien minuten aan de kook.
  3. Laat het water afkoelen, maak de braadpan leeg en veeg het voedsel lichtjes af met een spons om vlekken te verwijderen.

Kijk naar het vriendenpatroon van de keeper

Als je veel in de keuken hebt staan, zou je er al een moeten hebben Vriend van de caféhouder​ Het heeft een levensduur bij het schoonmaken van kookgerei en werkt ook voor het schoonmaken van je gootsteen.

READ  Markt voor kleurstoffen voor levensmiddelen groeit sterk tegen 2030 | DSM (Nederlandse Staatsmijnen), CHR Hanson Holding A / S, Sensitive Technologies Corporation - KSU

Bar Keepers Friend Powder Cleaner 12-Ounce (1-pack) – amazon.com

7,89Koop nu

Voor vlekken die niet verdwijnen met water en zeep, moet je de vriend van de barhouder gebruiken Scrubber spons​ Je kunt een metalen spons met ketting gebruiken, maar daar zijn waarschuwingen voor, omdat deze het email van sommige dure Nederlandse kachels kan beschadigen. Krasvrije sponskeuze zonder krassen.

Multifunctionele scrubsponzen voor keuken met scrub – Krasvrije microvezelspons – amazon.com

10,99Koop nu

Als het nog niet gelukt is, moet je hard schrobben.

  1. Maak een pasta van de vriend van de barbewaarder (voeg een beetje water toe) en je zult moeten afvegen, afvegen, afnemen.
  2. Laat de pasta ongeveer 30 minuten zitten.
  3. Spoel vervolgens de braadpan met warm water en zeep.

Onder de methoden die online beschikbaar zijn, verschenen zuiveringszout en een vriend van de barbewaarder als toplaagmethoden voor het verwijderen van hardnekkige vlekken uit een Nederlandse oven. Sommige mensen raden aan om citroen en grof zeezout als servet te gebruiken, maar de resultaten kunnen variëren. Sommige mensen gebruiken zelfs tandenborstels en tandpasta, maar dit klinkt als veel schrobben waarvoor iedereen zich zou willen aanmelden.