april 11, 2021

De Betuwe

De Betuwe is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jonge Nederlander gretig om terug te keren naar het veld | Bella

Bella – De jongens zijn weer op het veld. Bella Dutch heeft sinds het geannuleerde seizoen 2020 acht senioren verloren en slechts vijf spelers die in 2019 tijd op het veld zagen, keren terug. De 13-jarige hoofdcoach Mark Solomon (record 134-71-3) krijgt dit seizoen een jong team aan de leiding.

“We zullen een jong team hebben in 2021. De meeste van onze spelers zijn junioren of junioren”, zei Solomon. “Ondanks dat ze jong zijn, hebben de meeste van onze nieuwe varsity-spelers veel ervaring met het spelen van clubvoetbal op juniorenniveau. Chemie zal een belangrijk aandachtspunt zijn voor het team terwijl het gedurende het seizoen vordert met spelers op verschillende niveaus van de middelbare school.”

Keer terug voor Oranje, dat in de 2A-finale in 2019 verloor, zijn senioren Giordi Lightla, Will Rasmussen, Josh Warner, Mason Holland en junior Ike Held.

Laitla, Rasmussen en Warner vonden allemaal tijd op de verdedigingshelft voor Oranje, met Warner aan de leiding met 24 starts, terwijl ze deelnamen aan een team hoge drie assists.

Actie werd getoond als een nieuwe speler in een wedstrijd omdat hij in die wedstrijd voor zou scoren.

Holland was de back-up keeper van het team in 2019 en speelde slechts 63 minuten met een besparingspercentage van 66,7% in beperkte actie.

Isaac Semini, Teddy Apostlopoulos, Logan Solomon en Levi Hanson verwachten dat coach Solomon dit seizoen geleidelijke vooruitgang zal boeken en een grote impact zal hebben onder nieuwkomers.

Bella, die 9-9 en 3-4 ging in het Little Hockey Conference-spel, zal actie ondernemen voor wat weer een moeilijk seizoen zou moeten worden bij de LHC. De Nederlanders en Norwalk, Dallas centrum-Grimes, Newton en Krinnell hebben de afgelopen jaren uitstapjes gemaakt naar staatstoernooien, terwijl de omvang en vaardigheid van Indianola hen tot een uitdagende tegenstander maken.

READ  Nederlands team wint wereldtournee; Manila heeft een uitstekende positie in de kwalificatie

Maar zoals altijd is Bella een uitdaging en staat ze te popelen om te zien hoe hun nieuwkomers in de mix terechtkomen en het team weer op het veld leiden.

“Wiens gok is hoe deze teams dit seizoen kunnen blijven spelen, nadat ze vorig seizoen hebben gemist”, zei Solomon. “Maar de opwinding en opwinding voor het spel is teruggekomen op een manier die al heel lang niet meer bestaat, en ik ben blij om te zien wat er gebeurt.”

Colin Peters Op 641-672-2581 hebt u toegang tot [email protected] of Twitter olColinPetersOH.