april 11, 2021

De Betuwe

De Betuwe is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leer alsjeblieft hoe je een Dutch Oven Bakery-dessert maakt

New Peach Capillair is een geweldige manier om een ​​kampeerdiner af te sluiten en een geweldige start om het koken in de Nederlandse oven onder de knie te krijgen. Oefen een paar basisprincipes, je kunt koekjes, schelpen, soepen en taarten veranderen terwijl je een oude kooktraditie zoals scout aanboort.

De Nederlandse kachel ontstond vier eeuwen geleden, toen een Engelse uitvinder een methode gebruikte om in Nederland koperen kookgerei te maken en die tegen lage kosten voor gietijzer gebruikte. Het kwam met immigranten naar Amerika. Louis en Clark stonden bovenaan de Nederlandse fornuizen over het hele continent tijdens hun Corps of Discovery Expedition. Boeren, kolonisten, homesteaders – iedereen aan de Amerikaanse grens die bakt en bakt – wilden graag een Nederlandse oven bezitten. Dit is zo belangrijk voor de Amerikaanse geschiedenis dat de wetgevende macht van Texas, Utah en Arkansas de Nederlandse oven het officiële kookproces van hun staten heeft verklaard.

Het werd ook een favoriet kookgereedschap voor scouts. Een goede maat voor scouts is een Nederlandse kachel met een diameter van 10 of 12 inch. U heeft veiligheidshandschoenen en een deksellift nodig.

Verhit een paar eetlepels bakolie en giet het in de oven. De olie gaat in het strijkijzer, beschermt het tegen roest en vormt een anti-aanbaklaag. Veeg overtollige olie weg met keukenpapier.

Het succes van Nederlandse kachels heeft alles te maken met kolen. Oudere timers gebruikten hardere sintels, maar de huidige houtskoolbriketten zijn gemakkelijker te beheren. Om te bakken wilt u twee of drie keer lichtgevende embossers of houtskoolbriketten op het deksel. Ervaring zal helpen bepalen wanneer steenkool moet worden toegevoegd of verwijderd om de beste warmte te krijgen.

READ  6 april is de dag dat de Dutch Brothers doneren om het Phoenix Kinderziekenhuis te helpen

Generaties van Ranger Capillaire kampen zijn neergeschoten op de Pilmont Scout Farm in New Mexico. Dit recept is een uitstekend achtergrondgerecht voor nieuwe Nederlandse ovenkoks en experts.

Foto door Michael Yudenbach

Billmond Ranger-koppeling

Perzik 2 grote (28 oz) blikken

2 kopjes droog koekjesmengsel

1/2 kopje suiker

1 theelepel kaneel

Verhit een Hollandse kachel boven een goed kolenbed. Giet het sap uit een blikje perziken in de oven. Gebruik het sap uit het andere blik in plaats van water om het koekjesmengsel erdoor te roeren tot een deeg. Zet de perziken uit beide blikken in de oven. Voeg suiker en kaneel toe en breng aan de kook.

Kneed het koekjesdeeg voorzichtig door het hete perzikmengsel. Plaats de deksel op de Dutch oven en zet de oven op 10 tot 12 gloeiende briketten. Leg nog eens 18 tot 20 briketten op het deksel en bak de capillairen in 20 minuten gaar tot de koekjes goudbruin zijn.

Veeg de oven af ​​met afkoeling en spoel hem daarna af met schoon water. Vermijd zeep – het verwijdert coatings van oliën die in het metaal zijn ingebouwd.

Wacht niet te lang op de hulp van uw Kapil. Het gaat vandaag net zo snel als alles wat de afgelopen 400 jaar in een Nederlandse oven is gekookt.

Robert Birkby Auteur van drie edities van Boy Scout Guide, Twee versies van de PSA Veldboek En de laatste versie Veiligheidshandleiding​ Vind hem robertbirkby.com