april 11, 2021

De Betuwe

De Betuwe is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Liverpool ‘klaar om te bieden’ voor de Nederlandse centrale verdediger – ‘substantiële’ veiling zou de positie van de club kunnen veranderen

Liverpool blijft verbonden met centrale verdedigers totdat ze een nieuwe centrale verdediger ondertekenen.

Helaas, hoe de transfer geruchtenmolen werkt, is de nieuwste naam die aan de verhuizing naar Anfield wordt gehecht, niemand minder dan Stephen de Vrij.

De naam is goed bekend bij alle Liverpool-fans omdat ze een van de vele clubs zijn die in 2018 vaak met de Nederlanders verbonden zijn op de kaarten die uit Lazio komen.

De verdediger koos er uiteindelijk voor om in Italië te blijven door over te stappen naar Inter, maar het lijkt erop dat de speler niet van de radar van Jurgen Klopp is verdwenen.

Ik bedoel tenminste, wat Koerier Dello spel In de editie van donderdag zul je geloven dat Liverpool, Manchester City en Paris Saint-Germain allemaal ‘blindelings adviseren’ dat ze ‘klaar zullen zijn om de speler een kans te geven’.

Ingesloten van cartridge-afbeeldingen

Hoewel alles goed en wel is, heeft Inter een visie om rekening mee te houden en de Italiaanse krant presenteert deze graag aan hun lezers.

De Vrij is een fundamenteel onderdeel geworden van de plannen van Antonio Conte en houdt hem daar tot 2023, en de gesprekken over een nieuwe deal zijn ‘al gedaan’, wachtend tot het einde van de campagne om zich echt af te werpen.

Als de koerier aan het plannen is, teken dan en leg uit: ‘Ik wil zien of ik het specifieke aanbod aanzienlijk kan wijzigen.’

We twijfelen eraan, maar geld spreekt in het voetbal altijd voor zich.

READ  Frankrijk lokt WK-kwalificatiestart in Europa, Oranje verliest