april 11, 2021

De Betuwe

De Betuwe is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlanders minder fit door lockout Duitsland “Duitsland verlengt lockout tot april”

Door opsluiting bewegen Nederlanders minder en eten ze minder gezond. Dit blijkt uit één Onderzoek Het NOC * NSF, een sportparachutesysteem, werd voltooid op 3.000 Nederlanders in de leeftijd van 5 tot 80 jaar.

Vooral kinderen tot 12 jaar (49 procent) en jongeren tot 30 jaar (38 procent) sporten minder als ze niet naar hun club kunnen. Deelnemers aan het onderzoek zeggen dat het moeilijk is om motivatie te vinden om zelfstandig te oefenen.

Gerard Telissen, algemeen directeur NORC * NSF, zegt dat lichte praktijken een grote belasting vormen voor de fysieke en mentale toestand van de Nederlanders. “We hebben onze sportverenigingen nodig om door te kunnen gaan. De mogelijkheid om op gezette tijden samen te sporten onder begeleiding van een coach of coach;

Van de groep die begon of stopte met minder sporten, zei 51 procent dat ze zich tijdens de verlengde vergrendelingsperiode minder lichamelijk gezond voelden. Dit percentage is hoger onder jongeren tussen de 19 en 30 jaar (61 procent). Daarnaast geeft 1 op de 4 Nederlanders die minder gaan sporten aan veel ongezond te gaan eten.

Eerder deze week steunde het NOC * NSF een oproep aan 31 binnensportverenigingen en belangengroepen om op korte termijn sportscholen en sportscholen te heropenen. Het is in een gesloten positie.

READ  50% korting op Le Crochet Dutch fornuizen bij fabrieksuitverkoop