april 11, 2021

De Betuwe

De Betuwe is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse rockers brengen nieuwe multi-disc set van ‘Focus 50’ uit met nieuw album en video, Studio CD – Deltaplex Nieuws

Senior Nederlandse Brock-Rock Band Let op Focus 50 – Live in Rio zal op 30 april een nieuw multi-disc audio- en videopakket uitbrengen.

De set met vier schijven omvatte op twee cd’s de audio van een volledig concert dat de band in 2017 in Rio de Janeiro, Brazilië uitvoerde, samen met de Blu-ray Rio Performance-video en de volledige bonusstudio-cd.

De show toont Focus ‘huidige line-up die het halve eeuw leven van de band beslaat, inclusief de klassieke hit “Focus Focus”, die in 1972 piekte op # 9 in de Billboard Hot 100.

De band heeft gedurende hun hele leven nieuwe releases opgenomen van 12 nummers met de titel – van “Focus 1” tot “Focus 12”. Het album is opgenomen door de huidige line-up tijdens de COVID-19-epidemieën.

Focus 50 – Live in Rio, die nu kan worden gereserveerd Cherry Red.co.uk, Aantekeningen geschreven door bandleden en medewerkers, samengesteld met een pamflet met foto’s van het concert in Rio en foto’s van de band op tournee en in de studio.

De release van Focus 50 markeert het begin van het 50-jarig jubileum van de band, dat vorig jaar werd gestopt door een epidemie. Focus is van plan om in 2022 een nieuw studioalbum uit te brengen.

Focus 50 – Live In Rio CD-tracklijsten hier:

Wonen in Rio:

Schijf één
“Focus 1”
“King House”
“Explosie”
“Sylvia”
“Lied voor Eva”
“All Hens on Tech”

Schijf twee
“Lu Tango”
“B maart”
“Focus 5”
“Harem Scaram”
“Focus Focus”
“Focus 3”

Volledig gefocust op:

“Focus 1”
“Focus 2”
“Focus 3”
“Focus 4”
“Focus 5”
“Focus 6”
“Focus 7”
“Focus 8”
“Focus 9”
“Focus 10”
“Focus 11”
“Focus 12”

READ  Amy Bourman, oud-coach van Simon Piles, voegt zich bij de Nederlandse turnstaf

Geschreven door Matt Friedlander
Copyright © 2021, ABC Audio. Alle rechten voorbehouden.