Logo debetuwe.net


Op zondag 25 juni werden tijdens een westernfeest de clubkamipoenen bekend gemaakt. (Foto: PR)
Op zondag 25 juni werden tijdens een westernfeest de clubkamipoenen bekend gemaakt. (Foto: PR)

Clubkampioenen van Elster Ponyclub

Op zondag 25 juni werd tijdens een groot westernfeest het wedstrijd seizoen 2016-2017 afgesloten. Dit feest werd gehouden op een voor de kinderen geheimgehouden locatie.

ELST - De stallen waar de pony's in de winterdag hun onderkomen hebben werden volledig omgebouwd tot een 'westernsaloon'. De kinderen konden volledig los gaan op de muziek die gedraaid werd door DJ Joris. Ook werd er tijdens dit feest de pony van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar was het de lieveling van vele de mooie zwartbonte pony genaamd Tabe. Ook hij werd gehuldigd met een mooie sjerp en een vers bord wortelen. Na deze bekendmaking werden de de clubkampioenen van het seizoen 2016-2017 bekend gemaakt.

De uitslag is als volgt: Groep 1: Sterre Witpeerd, Groep 2: Dion van Driel, Groep 3: Fenna Meeuwsen, Groep 4: Sanne van Mourik, Groep 5: Amber Böhmer, Recreatie B: Ingrid Wortel, Recreatie L: Amber Besseling. Na het uitreiken van de bekers en omwisseling van de wisselbekers kwam er een einde aan de bijzondere dag. Op 8 oktober start de eerste wedstrijd van het seizoen 2017-2018.

Reageer als eerste
Meer berichten