Logo debetuwe.net


Bloemen van wethouder Ross voor Bridget Vermeer van EZ&PC

Elst – De bijzondere prestaties van Bridget Vermeer tijdens de Nationale Junioren en Jeugd Kampioenschappen Lange Baan te Eindhoven waren voor de Afdeling Wedstrijdzwemmen van EZ&PC reden voor een feestje. Vanuit de Gemeente Overbetuwe waren er felicitaties die de vreugde compleet maakten.

Opnieuw waren alle blauwe en gele vlaggetjes uit de kast gehaald en ook nu waren er ballonnen in de clubkleuren. Het televisiescherm in de hal van het zwembad was voor deze speciale gelegenheid nogmaals gevuld met een foto van de prijsuitreiking van de NJJK.

Na de ludieke training was er voor Bridget en de andere zwemmers een feestje dat dankzij een prachtige zomeravond buiten kon plaatsvinden. Felicitaties, bloemen en een fruitmand van Wethouder van Sport Ben Ross maakten deze huldiging natuurlijk extra bijzonder. Daarnaast was er een zonnig optreden van de Italiaanse zanger Salvatore Giuseppe Sichi en was er een echt ijscokarretje met heel veel ijs, dat beschikbaar gesteld werd door Ristorante L’Italiano.

Het werd een onvergetelijk moment, zowel voor Bridget en haar familie als voor de overige leden van de Afdeling Wedstrijdzwemmen van EZ&PC.

Reageer als eerste
Meer berichten