Logo debetuwe.net


Kick Off Weekend SVHA Sportpark

HERVELD - Van 24 tot en met 27 augustus 2017 wordt het SVHA 'Kick-Off Weekend' georganiseerd op Sportpark Jan van Baal met als afsluiting het Den Hartog vier maal vier Toernooi. Iedereen is van harte welkom. Neem deel aan één van de activiteiten of kom gewoon een kijkje nemen. 

Op donderdag 24 augustus is 's avonds Kick-off Senioren, een oefenwedstrijden voor senioren dames en heren met afsluitend een gezellige avond. Op vrijdag 25 augustus is overdag het vier maar vier G-Toernooi in samenwerking met De Driestroom, 't Begin van 't Endt en SVHA.

Op zaterdag 26 augustus is 's middags Kick-off Pupillen. Een spellencircuit waarbij door de jeugdteams t/m O13 hard wordt gestreden voor de beker. Vanaf 17.00 uur is het 7×7 Derby Toernooi met deelnemers van gevorderde leeftijd, van SVHA maar ook van verenigingen uit de omgeving. Vanaf 20.00 uur staat de Kick-off Party op stapel, waarbij de restanten energie worden achtergelaten op de dansvloer. Zondag 27 augustus: Het Den Hartog 4x4 Toernooi is een gezelligheidstoernooi waaraan iedereen kan meedoen. Voetbaltalent is niet vereist. Voor de kinderen gratis attracties en traktatie. Meer info op www.svha.nl/kick-off/ en inschrijven via www.svha.nl/4x4/.

Reageer als eerste
Meer berichten