Logo debetuwe.net


Vijf dagen lang Vierdaagse bij Omroep Gelderland

Je komt Omroep Gelderland overal tegen tijdens de 101ste Vierdaagse.  Vijf dagen lang volgen we de grootste wandelkaravaan van Nederland langs de route. We doen live verslag via radio, blogs en social media. En natuurlijk presenteert 'Mister Vierdaagse' Harm Edens weer elke avond het 4Daagse Journaal. Ook de intocht zie en hoor je live bij Omroep Gelderland.

Web

Al het Vierdaagse nieuws is te volgen in de Omroep Gelderland app en op onze website www.gld.nl. Daar is onder meer een liveblog te vinden. Voor de mooiste foto's en video's en een vooruitblik op het 4daagse Journaal volg je ons op Facebook , Twitter en Instagram. De wandelkaravaan is ook te zien via webcams langs de route. Wandel je mee? Vergeet dan niet te zwaaien!

Radio

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse zendt Radio Gelderland dagelijks uit van 03.00 tot 19.00 uur. We beginnen maandag 17 juli om 9.00 uur wanneer de startbewijzen opgehaald worden en gaan door tot vrijdag 21 juli 19.00 uur als de laatste wandelaar zijn Vierdaagsekruisje heeft. We verzorgen een uitgebreid sfeerverslag door onze verslaggevers en vanuit het wandellegioen. Kom je onderweg onze radioverslaggevers tegen, schiet hen aan! En vergeet niet onze radiostudio op de Wedren te bezoeken!

TV

Via TV Gelderland zie je overdag webcambeelden. En Harm Edens presenteert elke dag het 4Daagse Journaal om 17.20 uur (en ieder uur herhaald). Op vrijdag van 14.00 tot 18.15 uur doen we live verslag van de intocht. Op zaterdag 22 juli zenden we om 17.20 uur een compilatie uit (ieder uur herhaald).

Radio- en TV-Gelderland kun je ook online luisteren en bekijken en via Uitzending Gemist kun je alles terugkijken en luisteren.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox