Logo debetuwe.net


Foto: Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout

Kindervakantiedorp Oosterhout zoekt vrijwilligers

OOSTERHOUT - Dit jaar is de inschrijving van Kindervakantiedorp 2017 op 1 april van start gegaan. Binnen vier uur was het limiet van 250 kinderen voor een weekkaart weer bereikt. Om deze week voor het grote aantal kinderen mogelijk te kunnen maken hebben wij ook dit jaar weer een hoop vrijwilligers nodig.

Het aantal inschrijvingen is een record voor de stichting en dit geeft ook wel aan hoe bekend de stichting is binnen de omgeving van Oosterhout. Maar op dit moment is het aantal aangemelde vrijwilligers schaars.

Vandaar deze oproep: Ben jij 16 jaar of ouder (max. 25 jaar) en in de week van 21 augustus t/m 25 augustus beschikbaar om één of meerdere dagen/dagdelen te komen helpen samen met andere gezellige en enthousiaste vrijwilligers? Stuur dan een mail naar info@kvd-oosterhout.nl een privébericht via onze Facebookpagina of laat het weten aan één van de bestuursleden (www.kvd-oosterhout.nl).

Natuurlijk zijn vrienden en/of vriendinnen ook altijd welkom! Samen met alle vrijwilligers gaan we er ook dit jaar weer een onvergetelijke week van maken. Jij komt toch ook!?

reageer als eerste
Meer berichten