Logo debetuwe.net


Loket Duurzaam Wonen + in gemeentehuis Overbetuwe

ELST - Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken? Welke subsidies zijn er en hoe werkt dat? Met alle vragen over duurzaam wonen kunnen bewoners van de gemeente Overbetuwe voortaan iedere woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur terecht bij het Loket Duurzaam Wonen Plus, in de centrale hal van het gemeentehuis in Elst. Het loket is komende woensdag, 26 juli, voor het eerst geopend.

De medewerkers van het loket geven onafhankelijk en persoonlijk advies over energiebesparende maatregelen en energieopwekking, subsidie- en financieringsmogelijkheden. Via het loket kunnen mensen ook in contact komen met gespecialiseerde lokale bedrijven die de duurzaamheidsmaatregelen kunnen uitvoeren. 

Energiebesparende maatregelen zorgen ervoor dat de maandelijkse lasten dalen, en brengen ook meer comfort in huis. Het verduurzamen van een woning verhoogt de waarde ervan en levert een bijdrage aan een beter leefmilieu.

De gemeente Overbetuwe heeft hoge ambities op het gebied van duurzaamheid. In de Routekaart Duurzaam Overbetuwe hebben we aangegeven hoe we willen komen tot een duurzame samenleving waarbij inwoners, maatschappelijke organisaties, bedrijven en gemeenten nauw samenwerken. Met de start van het Loket Duurzaam Wonen Plus willen we een positieve bijdrage leveren aan deze ambitie.

Meer informatie 
Het Loket is iedere woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur geopend in de centrale hal van het gemeentehuis in Elst, en daarnaast is het loket ook bereikbaar via 14 0481 of 0481 – 362300 en via info@duurzaamwonenplus.nl. Voor meer informatie, locaties en openingstijden:  www.duurzaamwonenplus.nl

reageer als eerste
Meer berichten