Logo debetuwe.net


Fotografie voor 55+

ELST - Ben jij 55+ en heb je altijd al iets met fotografie willen doen maar nooit er aan toe gekomen?

Dan heb je nu de kans om op een gezellige en informele manier tijdens acht clubavonden (tweewekelijks) de basis te leggen voor een leuke hobby. Forte Fit voor Senioren organiseert een fotoclub waarbij gezelligheid centraal staat.

In deze weken leert fotograaf Marcel Waterman je om van ‘zo maar een foto’ een goede en aantrekkelijke foto te maken. Laagdrempelig willen we starten en door middel van enthousiaste en begrijpelijke uitleg zal je na afloop verrassend veel geleerd hebben. Deze cursus gaat niet in op alle diepere technische aspecten van de camera.

Benodigdheden
Wat heb je nodig: Een camera. Dit hoeft geen dure camera te zijn. Daarnaast is het handig om een computer/tablet/iPad of laptop te hebben waar je de foto’s kunt opslaan. Een beetje fantasie en een vleugje humor zijn een pré!
Aan de laatste editie deden negentien mensen mee. Aan het eind van het seizoen bekenen ze onder het genot van een hapje en een drankje elkaars resultaat van de eindopdracht welke ze bij de eerste les gekregen hadden.

Wil jij ook bezig zijn met fotografie? Je kunt informatie opvragen of je opgeven door te bellen naar Wil Teunissen: 06-30764452.

Start cursus: begin november 2017
Clubavonden: 8 avonden
Locatie: De Wieken, Elst
Tijd: Maandagavond 20:00-22:00

www.fortefit.nl

reageer als eerste
Meer berichten