Logo debetuwe.net


Foto: Gemeente Neder-Betuwe

Suzanne wint fotowedstrijd met hond Noah

REGIO - Op dinsdag 25 juli overhandigde Annemarijke Neles van Team KAKaanpak de prijzen aan de winnaars van de fotowedstrijd 'Ik en mijn hond'. De eerste prijs, een professionele bewerking en reuzenposter van de ingezonden foto, ging naar Suzanne van Ingen en Noah (labradoodle) uit Opheusden.

Het vakantiepakket voor hond en baas werd gewonnen door Erik van Maurik en Belle (boerenfox terriër) uit Dodewaard. Febe Jacobs en Noortje (beagle) ontvingen de tweede prijs, een Beagle puppyposter en Emoji-kussen Smiling Poo. Alle deelnemers, ook degenen die niet aanwezig konden zijn, ontvingen bovendien een leuke attentie voor de honden. Die zich trouwens keurig gedroegen tijdens de uitreiking!  

KAKaanpak
In de maand juni hield de gemeente Neder-Betuwe de fotowedstrijd 'Ik en mijn hond'. De fotowedstrijd was een onderdeel van de KAKaanpak (hondenpoepbeleid). De gemeente streeft naar betrokkenheid en samenwerking, om de overlast door hondenpoep te verminderen.

"Daarom maakten wij graag kennis met baasjes en hun hond. Wij houden niet van hondenpoep maar wel van honden!", aldus de gemeente. "We hebben prachtige portretten mogen ontvangen van enthousiaste hondenbezitters en hun viervoeter(s), veelal met een mooi verhaal of een bijzondere emotie erbij. De foto's zijn op de website en de Facebookpagina van de gemeente Neder-Betuwe geplaatst en zijn daar voorlopig nog in een fotogalerij te bewonderen." Criteria voor de winnende foto's waren: spontaniteit, originaliteit en kwaliteit van de foto.

reageer als eerste
Meer berichten