Logo debetuwe.net


55-plussers nemen kijkje in internationale keuken

ELST - Koken is helemaal in. Op televisie zijn talloze programma’s die de kijker leert de lekkerste recepten te maken. Maar bij Kookclub 55+ in Elst, de nieuwste activiteit van Forte Fit voor Senioren, draait het niet om hele ingewikkelde kookkunsten zoals die van een chef-kok, maar om gezelligheid.

Onder leiding van Wil Peelen neemt een kookgroep van zo'n zes tot acht personen een kijkje in de internationale keuken. "Wij gaan eenvoudige, betaalbare en smakelijke maaltijden bereiden uit de Spaanse, Italiaanse, Marokkaanse, Portugese, Turkse, Afrikaanse, Indiase en Vedische keuken", laat Forte Fit weten. "Daarna gaan wij aan tafel om te genieten van elkaar en van de maaltijd."

De kookclub vindt plaats in oktober, november, januari en februari in Locatie de Ruimte aan de St. Maartenstraat 32B in Elst. Er wordt twee keer per maand gekookt op maandag, van 16.00 tot 20.00 uur. De kosten bedragen 80 euro per persoon voor acht avonden inclusief maaltijd, exclusief drank.

Spreekt dit u aan? Dan kunt u zich aanmelden of informatie opvragen via de website: Fortefit.nl. Of bel naar Wil Teunissen: 06 30 76 44 52.

                                                                                                

reageer als eerste
Meer berichten