Logo debetuwe.net


Een nieuw dansseizoen gaat van start!

REGIO - De Stichting StreekBalletschool (SBOB) gaat vanaf 4 september weer van start met een nieuw dansseizoen. En niet zomaar een dansseizoen, want dit jaar bestaat de SBOB 25 jaar en dat gaat gevierd worden!

Wegens het succes van vorige jaren heeft de balletschool besloten om opnieuw af te trappen met een 'Open Huis'. De hele maand september is het mogelijk om gratis en vrijblijvend een dansles mee te komen doen op de danslocaties in Zetten, Elst, Gendt, Bemmel, Huissen of op onze nieuwe danslocatie in Herveld. Alle lessen worden gegeven door enthousiaste en gediplomeerde dansdocenten, die met veel passie en plezier hun liefde voor dans zullen overbrengen.

Diverse dansvormen
Er is volop keus in diverse dansvormen, voor jong en oud. Zo geeft de SBOB peuterdans, kleuterdans, klassiek ballet, jazz, modern, streetdance, boys class en diverse lessen voor volwassenen. Vanaf dit seizoen wordt er op de maandagavond gestart met twee nieuwe lessen Dansworkout in Huissen.

Ook in Herveld gaat de SBOB van start met danslessen. Vanaf dinsdag 5 september is iedereen van harte welkom om langs te komen voor een gratis proefles streetjazz of boys class gegeven door docente Zoë Vreugdewater.

Kortom, danst uw zoon of dochter de hele dag in het rond of lijkt het u zelf leuk om te dansen, neem dan eens een kijkje bij de SBOB in Gendt, Bemmel, Huissen Elst, Zetten of Herveld. Op de website www.sbob.info kunt u alle informatie vinden over de SBOB, zoals het lesrooster, tarieven en de locaties. Dans gezellig mee!

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox