Logo debetuwe.net


Gierende banden op zaterdag 9 september tijdens de GP van Dodewaard.
Gierende banden op zaterdag 9 september tijdens de GP van Dodewaard. (Foto: Stichting Classic Demo Motoren Dodewaard )

Ronkende motoren op GP van Dodewaard

DODEWAARD - Ronkende motoren, gierende banden, spectaculaire races en vooral heel veel nostalgie. Geniet op zaterdag 9 september van de GP van Dodewaard. Industrieterrein De Bonegraaf is op die dag het circuit voor demoraces van bijna 200 motoren.


Stichting Classic Demo Motoren Dodewaard organiseert voor het zesde jaar het GP-evenement. Voorzitter Ruud Hoogendoorn is enthousiast. 'Een prachtige baan. Bijzondere collecties klassieke motoren. Hapjes en drankjes. En vooral veel gezelligheid. Deze dag wordt breed gedragen door inwoners, lokale middenstand en plaatselijke verengingen.' Spanning en sensatie ten top. De GP van Dodewaard biedt historie en talent. In de verschillende races proberen diverse klassen hun trainingstijd te benaderen. Dat gaat ieder jaar beter. 'Elke editie wordt beter en professioneler. Dit zien wij terug in het bezoekersaantal en de hoeveelheid rijders. Samen met hen zetten we Dodewaard weer op de kaart' vertelt Aart de Wit, bestuurslid vanaf het eerste uur.


Een mooie dag wordt het niet alleen voor de rijders en bezoekers van het motorenspektakel. De opbrengst komt ook dit jaar ten goede aan Stichting Zorgeloos Kind. Meer dan de moeite waard om te komen. Ook aan de allerkleinsten onder ons is gedacht. Aart: 'Naast een horecaplein is er ook een springkussen. Hierdoor is de GP een gezellig dagje uit voor het hele gezin.'

Locatie: Industrieterrein de Bonegraaf

Tijd: 10.00 – 18:00 uur

Toegang: 2 euro

Info: www.scdmd.nl of Facebook: GP van Dodewaard

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox