Logo debetuwe.net


Drumschool Fred Lankamp is de beste van de Benelux.
Drumschool Fred Lankamp is de beste van de Benelux. (Foto: Tom Berendsen)

Elster drumschool tweemaal de beste

ELST – De in Elst gevestigde Drumschool Fred Lankamp is in de jaarlijkse Slagwerkkrant Poll verkozen tot beste drumschool van de Benelux en Fred werd uitgeroepen tot beste drumdocent van de Benelux. 

"Wat mijn drumles onderscheidt is dat je vanaf de eerste les direct achter het drumstel kruipt en met moderne pop- en rockmuziek meespeelt. Je bent meteen muziek aan het maken en dat geeft de leerlingen een enorme kick", vertelt Fred. Hij heeft een zelf ontwikkelde lesmethode waarbij je de bladmuziek op een monitor voor je ziet en de muziek, je eigen drumstel en de aanwijzingen van Fred via een hoofdtelefoon kunt horen.

Leerzaam en leuk
Een goede methodiek, conservatorium afgestudeerde docenten, een enorme bibliotheek met muziek in alle stijlen en twee goed ingerichte drumstudio's zorgen er voor dat de lessen naast leerzaam ook heel erg leuk zijn. De leerlingen kunnen groeien tot 'drummer van de band'.

Op 10 september worden in Ittervoort tijdens het jaarlijkse Drumworld Festival de bijbehorende Awards uitgereikt. Die dag worden er ook concerten gegeven door wereldberoemde topdrummers en is een aanrader voor iedereen die van drummen houdt. 

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox