Logo debetuwe.net


Ontmoeten in Elst: enquête onder Elstenaren

ELST - De gemeente Overbetuwe wil met haar voorzieningen aansluiten bij de wensen en behoeften van de bewoners. Daarom worden de eigen gebouwen onder de loep genomen (De Helster, De Wieken, De Kruisakkers, etc.).

Het gaat onder meer over faciliteiten voor ontmoeten in Elst. De Wijkplatforms Elst-Oost, Elst-Noord en Elst-Zuid hebben de handen ineen geslagen om dit vraagstuk aandacht te geven.

Naar de mening van de drie Elster Wijkplatforms is in Elst onvoldoende ruimte voor laagdrempelige ontmoetingen, terwijl daar wel vraag naar is. De gemeente heeft in overleg met de wijkplatforms een vragenlijst samengesteld. Aan inwoners van Elst wordt gevraagd medewerking te verlenen. Dat kan tot uiterlijk 15 september.

Paar vragen
Er zijn maar een paar vragen, zoals: vindt u het belangrijk dat er in Elst een ontmoetingsplek is; is daar op dit moment voldoende ruimte voor; waar zou die plek moeten zijn; met welke functies zouden die te combineren moeten zijn?

Het invullen kost slechts enkele minuten van uw tijd. Het digitale enquêteformulier is te vinden op: www.formdesk.com. Op de spreekuurlocaties van het Sociaal Kernteam in Elst (Triade, Prins Hendriksstraat 5a en De Ruimte, Sint Maartenstraat 23B) liggen ook papieren enquêtes.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox