Logo debetuwe.net


Fionn Baetens (13) uit Elst werd onlangs eerste op het Nederlands Kampioenschap voltige in de solo.
Fionn Baetens (13) uit Elst werd onlangs eerste op het Nederlands Kampioenschap voltige in de solo. (Foto: Arjen van der Spek)

Goud voor Fionn Baetens (13) op voltige

ELST - Fionn Baetens uit Elst behaalde zaterdag 26 augustus de gouden medaille op het Nederlands Kampioenschap voltige in de solo, klasse L. Het kampioenschap vond plaats in het nationaal hippisch centrum in Ermelo. Een prachtige prestatie van dit jonge, dertienjarige talent dat ook deel uitmaakt van de nationale jeugdselectie.

Fionn voltigeert bij De Kasteelruiters in Hemmen en werd kampioen met het paard Chester en longeur Kors van der Torren. Kors was apetrots. "Ik ben zo blij dat Chester dit nog mag meemaken, na al die vele jaren dat hij kinderen heeft laten kennismaken met de voltigesport."

Dieuwke Boekhorst uit Renkum zorgde voor nog meer succes voor De Kasteelruiters. Samen met Jeske Geerst van voltigevereniging De Ravenruiters uit Eelde behaalde zij de derde plaats in de klasse L Pas de Deux.

Wil je ook eens voltigeren op Chester? Kom dan gratis naar de voltigeles op donderdagmiddag 16.00 uur bij De Kasteelruiters in Hemmen.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox