Logo debetuwe.net


De moeder van de zieke Tijn kan dankzij Stichting Zorgeloos Kind met de auto naar het ziekenhuis. (Foto: Stichting Zorgeloos Kind).
De moeder van de zieke Tijn kan dankzij Stichting Zorgeloos Kind met de auto naar het ziekenhuis. (Foto: Stichting Zorgeloos Kind).

SWPN/Stichting Zorgeloos Kind helpt Tijn

DODEWAARD - Via het ziekenhuis in Utrecht kreeg Stichting Zorgeloos Kind kort geleden een hulpaanvraag. Tijn is een slimme jongen van 13 jaar. Hij is helaas voor de tweede keer ziek geworden en heeft weer een lange en zware weg te gaan.

Na een lange weg kreeg Tijn opnieuw te horen dat hij een stamceltransplantatie moest ondergaan in Utrecht. Inmiddels is dit gebeurd en nu is het hopen dat de behandeling gaat werken.

Helaas zijn er veel complicaties en moet moeder vaak met hem naar Utrecht. Maar het was voor dit gezin niet mogelijk om van woonplaats Winterswijk naar Utrecht te gaan en daarom vond Stichting Zorgeloos Kind dat ze moest helpen. Als alleenstaande (en hardwerkende) moeder is het lastig om het hoofd met vier kinderen boven water te houden. Stichting Zorgeloos Kind kocht met behulp van sponsoren een auto zodat de familie altijd naar het ziekenhuis kan in Utrecht. "De trots en dankbaarheid is enorm en dat is waar we het voor doen", aldus de stichting.

Volgens de organisatie is de toestand van Tijn nog steeds zeer zorgwekkend. "We blijven hopen dat dit snel beter zal gaan. De familie is een vechtersfamilie en we hopen dat wij met Stichting Zorgeloos Kind een klein stukje van de zorg hebben weg genomen. Wij danken speciaal Lionsclub Midden Betuwe en auto import Arnaud Borgers uit Angeren voor de grote steun in dit project."

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox