Logo debetuwe.net


De vrijwilligers kregen enthousiaste reacties tijdens de Vrijetijdsmarkt Overbetuwe. (Foto: PR)
De vrijwilligers kregen enthousiaste reacties tijdens de Vrijetijdsmarkt Overbetuwe. (Foto: PR)

Geslaagde Vrijetijdsmarkt Overbetuwe in het hart van Elst

ELST - Op zondag 3 september vond de tweede Vrijetijdsmarkt Overbetuwe plaats in het centrum van Elst. In zo’n zestig kramen kon men het vrijwilligersaanbod en particulieren initiatieven van de Overbetuwe zien, proeven en beluisteren.

Er werd gedanst op straat, geschminkt, nepwonden verzorgd, gegeten bij de foodtrucks en er was een voorzichtige eerste Easter Living Statue Contest.

Met elkaar en voor elkaar
Het weer werkte mee, maar ook het enthousiasme waarmee mensen achter hun kraam hun passie overbrachten op bezoekers. Annemie Stax vrijwilliger bij SteunpuntMantelzorg: "Ik heb waardevolle gesprekken gevoerd met mantelzorgers die ons nog niet kenden. Zij weten nu dat er ondersteuning is voor mantelzorgers. Ook hebben we nieuwe vrijwillige telefoonwachten geworven. Dat maakt de markt tot een laagdrempelige pr- en wervingsmoment voor ons!"

Volgend jaar ook op de markt staan? Blijf op de hoogte via: www.vrijetijdsmarktoverbetuwe.nl

Ook aan de slag?
Als vrijwilliger geef je veel van jezelf. Daartegenover staat dat je ook veel ontvangt. Een bijzondere wederkerigheid waarbij men in de Overbetuwe met elkaar, veel voor elkaar krijgt. Meer weten? Kijk op de website www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/overbetuwe, onderdeel van Forte Welzijn.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox