Logo debetuwe.net


Zelf appels plukken en ze daarna mee naar huis nemen. Het kan bij Landwinkel De Oogsthoeve in Heteren.
Zelf appels plukken en ze daarna mee naar huis nemen. Het kan bij Landwinkel De Oogsthoeve in Heteren. (Foto: De Oogsthoeve )

Appels plukken bij De Oogsthoeve

HETEREN - Ieder jaar stelt landwinkel De Oogsthoeve in de appeloogstperiode haar boomgaarden open om u zelf het heerlijkste fruit vers te laten plukken. Ook dit jaar kunt u hiervoor de hele maand september in Heteren terecht. Op zaterdag 16 september heeft de zelfplukdag een gezellig, feestelijk tintje. Iedereen is welkom van 09.00 tot 16.00 uur.

Naast het plukken van de appels, wat al een hele belevenis op zichzelf is, zijn er de gedurende de dag allerlei attracties voor jong en oud. Zo biedt De Oogsthoeve in samenwerking met theatermaker Timo van de Heuvel een informatief, educatief, maar bovenal bijzonder leuke theatervoorstelling 'Op zoek naar de Toffe Peer'. Deze voorstelling gaat gepaard met een speurtocht. De voorstelling is erom 11.00, 13.15 en 13.45 uur. Zorg dat u er op tijd bij bent.

Advies
De landwinkel adviseert bij nat weer laarzen aan te doen. "En neem voor de zelfpluk zo mogelijk zelf een kist of doos mee."

Assortiment
De Oogsthoeve is een landwinkel met een verrassend breed assortiment. Door samenwerking met bovenal lokale en regionale bedrijven biedt De Oogsthoeve een keur aan versproducten zoals scharreleieren, groenten, fruit, aardappelen, honing, stroop, jam, zuivel en duurzaam rund-, kippen- en varkensvlees. Het assortiment wordt verder aangevuld met passende producten en diverse wijnen. Elke dag keuze te over!

De openingstijden zijn dinsdag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. U vindt landwinkel De Oogsthoeve aan de Boltweg 1 te Heteren. Telefoon 026 4742837 of kijk op de site: oogsthoeve.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox