Foto Marcel Krijgsman
Foto Marcel Krijgsman

Verhalen van de buren

Verhalen zijn er in alle soorten en maten, ook ongeschreven. Herinneringen aan vroeger, verhalen van de buren of anekdotes uit je wijk. Het is zonde wanneer deze nooit verteld worden. De Bibliotheek brengt mensen bij elkaar om mooie verhalen nieuw leven in te blazen.

Vorige maand ging de activiteit ‘Vertel eens’ voor het eerst van start in De Liefkenshoek. Onder het genot van een kopje koffie kwamen herkenbare, leuke, grappige of ontroerende verhalen aan bod. De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert deze ochtenden voor wijkbewoners van Heteren en bewoners van verzorgingshuis De Liefkenshoek. In oktober komen de herinneringen aan die eerste televisie aan bod, in november wanen aanwezigen zich weer in de schoolbanken van de lagere school en in december komen de verhalen naar boven over de verschillen tussen het vieren van feestdagen vroeger en nu.

Ken je nog verhalen van vroeger, luister je graag naar verhalen van anderen of heb je vragen over ‘Vertel eens’? Kom dan op 13 oktober, 10 november en/of 8 december van 10.30 tot 11.30 uur naar verzorgingshuis De Liefkenshoek en drink gezellig een kopje koffie mee. Je bent van harte welkom.

Datum: 13 oktober, 10 november en/of 8 december
Tijd: 10.30-11.30u
Kosten: Gratis
Locatie: Heteren, verzorgingshuis De Liefkenshoek

Meer berichten