Logo debetuwe.net


Verschillende leden van Popkoor Akkoord gaan zaterdag 23 september in het centrum van Elst op zoek naar sponsoren.
Verschillende leden van Popkoor Akkoord gaan zaterdag 23 september in het centrum van Elst op zoek naar sponsoren. (Foto: Riëtte Theloosen)

Popkoor Akkoord zoekt sponsors voor theatershow

ELST - Popkoor Akkoord uit Overbetuwe zoekt sponsors voor de nieuwe theatershow 'Hoeze helden?' De groep staat op 25 en 26 november in het Arnhemse Posttheater. In deze nieuwe theatershow draait alles om super-, antihelden, helden op sokken én de mooiste popsongs.

Er komt nogal wat kijken bij het realiseren van zo'n theaterproductie. Akkoord repeteert wekelijks op de woensdagavond in basisschool Stap voor Stap in Elst. Ook zijn er repetitieweekenden waarin het repertoire geperfectioneerd wordt.

Sponsorwerving
Er zijn verschillende commissies samengesteld met elk een eigen takenpakket. Zo houdt de financiële commissie zich bezig met de kaartverkoop en met het werven van sponsors. Fred de Jong, penningmeester van Popkoor Akkoord vertelt: "Regie, zaalhuur, licht, geluid en dergelijke kosten bij elkaar opgeteld veel geld. Daarom kunnen we ook voor dit theaterconcert niet zonder de steun van sponsors. We zoeken helden voor 'Hoezo helden'."

Om deze zoektocht onder de aandacht te brengen én om sponsors te werven, zijn verschillende leden van Popkoor Akkoord op zaterdag 23 september te vinden in het centrum van Elst. Zij zullen de lokale ondernemers alles vertellen over de verschillende sponsormogelijkheden en wat een sponsor als dank mag verwachten.

Meer informatie over 'Hoezo helden?' is te vinden op www.popkoor-akkoord.nl. Daar is ook de sponsorfolder te downloaden.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox