Logo debetuwe.net


'Vertel eens' voor het eerst in Huissen en Elst

REGIO - Verhalen zijn er in alle soorten en maten, ook ongeschreven. Herinneringen aan vroeger, verhalen van de buren of anekdotes uit je dorp. Het is zonde wanneer deze nooit verteld worden. De Bibliotheek brengt mensen bij elkaar om mooie verhalen nieuw leven in te blazen.

Dit jaar gaat de activiteit ‘Vertel eens’ voor het eerst van start in Bibliotheek Huissen en Bibliotheek Elst. Onder het genot van een kopje koffie komen herkenbare, leuke, grappige of ontroerende verhalen aan bod. De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert deze ochtenden in Elst samen met ForteFit voor inwoners uit Elst. In Huissen zijn inwoners van Huissen en bewoners van Sancta Maria welkom. Niet alleen in Elst en Huissen, ook in andere plaatsen waar de Bibliotheek Gelderland Zuid gevestigd is, zoals Zetten, worden geregeld verhalen verteld.

Ken je nog verhalen van vroeger, luister je graag naar verhalen van anderen of heb je vragen over ‘Vertel eens’? Kom dan op woensdag 4 oktober, 1 november en/of 6 december van 10.30 tot 12.00 uur naar Bibliotheek Huissen of Bibliotheek Elst en drink gezellig een kopje koffie mee. Je bent van harte welkom.

Datum: woensdag 4 oktober, 1 november en/of 6 december
Tijd: 10.30-12.00 uuur
Kosten: Gratis
Locatie: Bibliotheek Huissen én Bibliotheek Elst

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox