Foto via Kitty Arends
Foto via Kitty Arends

Pannenkoeken eten op de Waal

Op woensdag 28 september hebben de gasten van de Zonnebloem afd. Zetten-Hemmen-Randwijk genoten van een mooie boottocht met de pannenkoekenboot in Nijmegen.

In de Verbinding hebben ze eerst genoten van een kopje koffie met een krentenbol waarna een mooie rit in de rolstoel bus naar Nijmegen volgde, waar ze aan boord gingen van de Pannenkoekenboot. Alle gasten konden zich daar tegoed doen aan een pannenkoekbuffet met overheerlijke pannenkoeken. Er was keus genoeg: hartige pannenkoeken, naturel of belegd met allerlei fruit en ander zoet beleg. Onder het genot van een drankje bekeken de gasten en vrijwilligers de veranderingen die plaats hebben gevonden bij de Waal in Nijmegen. Er werd uitleg gegeven hoe het hele project ‘Ruimte voor de Waal’ tot stand is gekomen.

Om half vier stond de rolstoelbus weer gereed om alle deelnemers naar Zetten te brengen, waarna een ieder tevreden weer huiswaarts ging. Kortom, de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Zetten-Hemmen-Randwijk kijken terug op een heerlijke zonnige dag waar iedereen van genoten heeft. Voor meer informatie over de Zonnebloem afd. Zetten-Hemmen-Randwijk: Miny Hosmar tel. 0488 - 454444 mail: minyhosmar@gmail.com

Meer berichten