Speculaasactie bij Scouting De Spoorzoekers

Speculaasactie bij Scouting De Spoorzoekers
 
De jaarlijkse speculaasactie is een traditie bij De Spoorzoekers.
De kinderen van onze groep zullen dit jaar in Herveld-Andelst bij u langs komen donderdag 16 november van 17.30 tot 19.30 uur, vrijdag 17 november van 17.30 tot 19.30 uur Dit jaar verkopen wij natuurlijk weer heerlijke speculaas molens en banketstaven.
Met uw aankoop steunt u onze club en kunnen wij weer veel leuke activiteiten organiseren voor onze leden.
 
Want scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.
Onze groep houdt wekelijks opkomsten in de vloedschuur in Herveld-Zuid. We hebben 4 speltakken;
Bevers van 4,5 tot 7 jaar  zaterdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur
Welpen van 7 tot 11 jaar  zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur
Scouts van 11 tot 15 jaar  vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur
Nieuwsgierig naar Scouting? Komt gerust eens vrijblijvend kijken bij een opkomst. Er is in alle groepen nog ruimte voor nieuwe leden.
 
Met veel plezier staat de leiding van Scouting de Spoorzoekers elke week klaar om uw kind een leuke opkomst te bezorgen. Achter de schermen zijn er ook vrijwilligers actief om alles goed te laten verlopen.
Lijkt het u leuk om ook wat voor onze groep te betekenen, bijvoorbeeld een groep te begeleiden of bestuurswerk, laat het ons dan weten. In een persoonlijk gesprek kunnen we dan de mogelijkheden bespreken. Zelfs als u niet wekelijks tijd heeft, maar het u wel leuk lijkt om u in te zetten voor onze groep dan is dat uiteraard ook mogelijk.
Of misschien weet u iemand in uw omgeving die Scouting een warm hart toedraagt? Geef hem of haar een tip om contact met ons op te nemen.
 
Heeft u interesse of andere ideeën? Mail naar secretariaat@spoorzoekers-ha.nl of bel met Jolanda van Marwijk 06-14113411.

Meer berichten