Voorlichtingsbijeenkomst vrijwilligerswerk Landerij De Park

Landerij De Park groeit en groeit! We hebben daarom dringend behoefte aan meer vrijwilligers.

We zoeken vrijwilligers voor de volgende teams:
* Tuin en kas: voor onderhoud, zaaien, oogsten, verkoop aan publiek en alles wat er bij komt kijken om de tuin te onderhouden.
* PR&Communicatie: voor fotografie, schrijven en social media
* Kinderboerderij: een assistent-beheerder die gedurende één a twee (meer mag ook) dagen per week de dagelijkse leiding over het werk in de kinderboerderij op zich neemt. Daarnaast zoeken we ook dierverzorgers (minimaal één dag per week van 11.30 - 17.15 uur). Je helpt mee met onderhoud/schoonmaken van de stallen, verzorgen van de dieren en je ontvangt de bezoekers.
* Bijen: weet je al het een en ander over bijenhouden of wil je je daar mee bezig gaan houden en vind je het leuk om bezoekers te woord te staan? Dan is er ruimte bij het bijenteam.
*Natuur- en Milieueducatie: het begeleiden van basisschoolkinderen tijdens natuurexcursies op Landerij De Park. Uitgebreidere informatie over deze vacature vind je op de website van NME-Overbetuwe.
En verder nog:
* iemand die het leuk vindt om eens in de 14 dagen op zaterdagmiddag het broodjes bakken bij het kampvuur te begeleiden.
*iemand die af en toe mee wil helpen het terrein rondom terrassen en gebouwen onkruidvrij te houden.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst maak je in circa één uur kennis met Landerij De Park. We vertellen je over de aanpak, de vrijwilligersvacatures en geven je een rondleiding over het terrein.

Graag je komst aanmelden via: info@landerijdepark.nl.

Meer berichten