Kinderen leren in twee dagen schaatsen in Elst

Het Winterfestijn Overbetuwe is het leukste evenement van het jaar. Het Winterfestijn is er dit jaar voor de elfde keer. Van 16 december tot en met 7 januari kan er in het centrum van Elst worden geschaatst.

Kinderen kunnen in twee dagen leren schaatsen. De professionele lessen zijn bedoeld voor kinderen van vijf tot ongeveer elf jaar. Echt leren schaatsen. Wie wil dat nu niet? De kinderen krijgen twee dagen achter elkaar les, van negen tot elf uur ’s morgens. De lessen worden verzorgd door schaatstrainingsgroep Exerceo.

Tijdens de lessen is de ijsbaan exclusief beschikbaar voor de kinderen die les hebben. In twee dagen krijgen ze de techniek al aardig onder de knie. Ze krijgen les op de verhuurschaatsen. Ook mogen ze eigen schaatsen meenemen maar dat mogen geen noren zijn.

De kinderen kunnen zich aanmelden voor de lessen in het weekeinde van 16 en 17 december of van 23 en 24 december. De prijs is dertig euro. De inschrijvingen worden verzorgd door de schaatstrainingsgroep Exerceo. Meer informatie op info@exerceo.nl

Meer berichten