Sint en Pieten komen met boot naar Opheusden

Sint en Pieten komen met boot naar Opheusden

Op zaterdag 25 november komen Sinterklaas en zijn zwarte Pieten weer naar Opheusden. De jaarlijkse intocht is dit jaar niet op het plein bij Swaenenstate in Opheusden, maar de Sint komt weer ouderwets met de boot naar Opheusden.

Om 14.00uur zullen Sinterklaas en de zwarte Pieten aankomen bij de pont aan de Veerweg in Opheusden. Hierna volgt een optocht naar de Notenbalk. Amerigo kan helaas niet aanwezig zijn, maar gelukkig zorgt dhr. Kraaikamp voor een paard en wagen voor de Sint. De malletband van Kunst en Vriendschap zorgt voor de muzikale omlijsting en de Betuwsche Oldtimer Club rijdt mee met enkele bijzondere voertuigen.

In de Notenbalk wordt de Sint officieel welkom geheten door wethouder Gerritsen. Hierna zal de prijsuitreiking zijn van de kleurwedstrijd. Na het officiële gedeelte kunnen de kinderen een echt Pietendiploma behalen door vele spelletjes te doen, kunnen de kinderen op de foto met Sint en Piet en is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met een echte Minion.
Meer informatie over de intocht is te vinden op de Facebookpagina van Sinterklaas intocht Opheusden of op www.SinterklaasOpheusden.nl

Meer berichten