Logo debetuwe.net

De Kerstmarkt Bemmel 2017 weer een groots spektakel!

De Kerstmarkt in Bemmel, welke a.s. zondag van 11.00 uur t/m 17.00 uur wordt gehouden in en rond het centrum, belooft ook dit jaar weer groots te worden. Deze Kerstmarkt is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een regionaal evenement, dat massaal bezocht wordt door bezoekers uit zowel Lingewaard als de wijde omgeving. Met een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten is het een aanrader voor jong en oud!

Traditionele Kerstmarkt en Koopzondag.
Op deze koopzondag, waarbij natuurlijk de winkels geopend zijn, verwachten we in het centrum van Bemmel weer circa honderd kramen van particulieren, bedrijven en hobbyisten. Ook is er muziek en zullen vanaf 12.00 uur zeven verschillende koren op de Promenade liederen in kerstsfeer ten gehore brengen.

Proeverij, Kinderplein en Wensboom.
Op de markt wordt voor de vierde keer de Proeverij gehouden, waarbij 15 ondernemers de lekkerste hapjes en drankjes presenteren.Op de parkeerplaats voor AH komt voor het tweede jaar een kinderplein, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Ook kunnen de kinderen van deelnemende scholen weer hun kerstwens kenbaar maken bij de wensboom op de Markt. Een aantal daarvan zal na selectie zeker in vervulling gaan.

Kunst in het Kasteel.
Het Kasteel de Kinkelenburg zal a.s. zaterdag 09 en zondag 10 december van 11.00 t/m 17.00 uur volledig in het teken staan van kunst. 14 kunstenaars uit het hele land exposeren met een zeer gevarieerd aanbod aan kunstwerken.

Met al deze activiteiten willen de ondernemers en kraamhouders de bezoekers al vast in de kerstsfeer brengen en laten zien wat zij te bieden hebben. Naast de winkels zijn ook de horecagelegenheden geopend en is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

De kerstmarktorganisatie bedankt alle sponsoren voor hun ondersteuning en daarnaast ook de vrijwilligers voor hun inzet. Zij maken met elkaar een evenement van deze omvang mogelijk.

De kerstmarkt 2017 mag u beslist niet missen. De ondernemers van Bemmel heten u van harte welkom.

Meer berichten

Shopbox