Logo debetuwe.net


Foto: Benno Arends
Foto: Benno Arends (Foto: Benno Arends)

'Voetbalvrouwen' scoren op Ladies Only Lingewaard

Huissen - De tweede Ladies Only Lingewaard zit erop. Op zondag 26 november jl. ging een gezellig, drukke Buitenpoort in Huissen vol prachtige en enthousiaste vrouwen helemaal los. Al vanaf begin af aan (11.00 uur!) zat de sfeer er volledig in. Er werd gescoord met zang, dans, magie, humor, bingo en een vleugje erotiek.
 
Het thema 'Voetbalvrouwen' was door de vele mooi aangeklede bezoeksters in ere gehouden. Vooral de groep FC Knudde (RKHVV) sprong in het oog. Op hun speciaal ontworpen zwarte T-shirts stond met gouden letters de ludieke woordspeling: 'Goaldiggers'. (zie foto)
Er was een keur aan entertainment en de dames (van alle lentes) konden ook op de foto met 's werelds beste voetballer, Christiano Ronaldo. Althans, zijn levensgrote geprinte beeltenis. Een van de topoptredens was van de internationale ster Niels Harder, die met zijn hilarische magic act zelfs de halve finales van Brittain's Got Talent haalde. Na vier uur vermaakt te zijn wachtten de mannen met smart op de/hun 'Ladies' voor de gezellige afterparty. ,,Dat was nog eens echt een fijne voetbaldag'', verzuchtte een van de bezoeksters blij.
Bianca en Herman (en de meiden) van De Buitenpoort en medeorganisator Hans Schmeinck danken iedereen voor en achter de schermen en vooral de 'voetbalvrouwen' voor een onvergetelijk leuk evenement. Op zondag 17 december a.s. 'mogen' de mannen, voor de Herenzitting Huissen.  
(Foto: Benno Arends)
 

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox