Foto: Willem Quist

Kerken bezorgen 30 kerstpakketten in Heteren

Heteren - De kerken in Heteren hebben dit jaar 30 kerstpakketten bezorgd bij plaatsgenoten die het financieel moeilijk hebben.

De drie kerken in Heteren hebben op zaterdag 16 december weer de handen ineen gesloten om kerstpakketten te vullen voor bewoners die het op dit moment financieel moeilijk hebben. 

Deze oecumenische kerstpakketten actie vindt al verschillende jaren plaats in Heteren en is uitgegroeid tot een traditie. Per toerbeurt organiseert de Hervormde Gemeente, de RK Parochie St. Benedictus of de Vloedschuurgemeente deze actie. Dit jaar werden de pakketten vanuit de Vloedschuur samengesteld en rondgebracht. 

De producten zijn bij de Jumbo in Heteren ingekocht. "Teun van Blijderveen, de filiaalleider van de Jumbo Supermarkten Heteren en Zetten is ons met de prijs tegemoetgekomen", aldus de organisatie. "Daarnaast heeft de markt op vrijdag in Heteren extra producten gesponsord. We danken beiden voor de ondersteuning en hulp. We zijn blij met iedere bijdrage voor deze belangrijke actie."

"Met deze kerstpakkettenactie willen we graag mensen die het moeilijk hebben een steuntje in de rug geven rond de kerstdagen. We willen hiermee een bijdragen leveren aan een gevulde tafel met kerst. Met de inhoud van de pakketten kunnen maaltijden samengesteld worden."

Wie deze actie financieel wil ondersteunen of vragen heeft over deze actie, kan contact opnemen met de Caritas werkgroep Heteren: caritasheteren@gmail.com.

Meer berichten