Logo debetuwe.net


Foto: L. Beijen

Jeugdhulp bij ingrijpend verlies

Overbetuwe - Vanaf nu is er in de gemeente Overbetuwe een nieuwe vorm van ondersteuning beschikbaar voor kinderen en hun ouders die te maken krijgen met ingewikkeld verlies, of daarin dreigen vast te lopen. Inwoners van deze gemeenten kunnen met een verwijzing van de huisarts, het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) of het wijkteam de kosten vergoed krijgen vanuit de jeugdwet.

Groot Kormelink Mediation & Verliesverwerking heeft zich gespecialiseerd in het bieden van hulp op maat aan kinderen en hun ouders die te maken krijgen met een ingrijpend verlies. Het meemaken van een verlieservaring heeft vaak een grote impact en elke verlieservaring brengt een vorm van rouw met zich mee. Hierbij kun je denken aan kinderen die moeite hebben met de situatie rondom de scheiding van ouders en de verlieservaring die dit met zich mee brengt. Ook is deze hulpvorm geschikt voor kinderen die te maken krijgen met een verlies naar aanleiding ziekte of overlijden.

Voor meer informatie bezoek de website: www.gkmv.nl of bel met 06 – 2359 0429. Een persoonlijke vrijblijvende intake is ook mogelijk.

Meer berichten

Shopbox