Logo debetuwe.net


Foto: uit archief Care4Tina

Lustrum Benefietbridgedrive voor Stichting Care4Tina

Elst - Stel je wordt geboren met een hazenlip, je woont in China en je ouders leggen je te vondeling. Hoe ziet je toekomst er dan uit? Care4Tina helpt kinderen in Xi'an (China) met een hazenlip en open gehemelte aan een operatie en zicht op een betere toekomst.

Voor de vijfde keer vindt de benefietbridgedrive voor Stichting Care4Tina plaats op 28 januari 2018 in het parkrestaurant Lingezegen van Golfbaan Landgoed Welderen in Elst. Aanvang 14:00 uur, inloop vanaf 13:00 uur. De prijsuitreiking is rond 17:30 uur.

Onder deskundige begeleiding Van Bridge Club Huissen en met medewerking van Bridgeclub Cooldown worden zes rondes van vier spellen gespeeld. De verschillende sponsors hebben voor mooie prijzen gezorgd. De opbrengst van de drive komt geheel ten goede aan Care4Tina.

Bridge je ook mee?
Inschrijfgeld 25 euro per paar; maximaal 60 paren.
Optioneel bij vooraanmelding: afsluiting met een gezellige maaltijd. De maaltijd, te betalen op de dag zelf, kost 15 Euro per persoon.

Aanmelden
Via e-mail bridge4tina@gmail.com onder vermelding van:
- de namen van beide spelers + e-mailadres + speelsterkte op club/thuisbridger
- wel/geen deelname aan de maaltijd
- en overmaking van het inschrijfgeld van 25 euro op rekeningnummer: NL17 ABNA 0574 7596 89 tnv Care4Tina onder vermelding van: Benefietbridgedrive Welderen en DE NAMEN VAN BEIDE SPELERS.
Telefonische informatie: 026-3252479 / 06 17447783. Via WattsApp bereikbaar.

Care4Tina
Stichting Care4Tina is een onafhankelijke organisatie gebaseerd op vrijwilligers. Elk jaar organiseert Care4Tina een medische missie naar Xi'an (China) om kinderen die te vondeling gelegd zijn en een medische behandeling nodig hebben, te opereren. Een medisch team o.l.v. een plastisch chirurg van het Rijnstate Ziekenhuis te Arnhem opereert daar, belangeloos, kinderen met een hazenlip en open gehemelte. Voor de ontwikkeling van deze kinderen is het van groot belang dat dit op jonge leeftijd gebeurt.

Er gaan vrijwilligers mee om in het ziekenhuis voor deze kinderen de dagelijkse zorg op zich te nemen. Aangezien er in twee weken tijd 40/45 operaties plaatsvinden, is Care4Tina zeer actief in het voeren van acties voor de inzameling van geld en het vinden van sponsors. www.care4tina.nl

Meer berichten

Shopbox