Logo debetuwe.net


Foto: pr

Welkom op Open Dag Het Westeraam en Lyceum Elst

Elst - Het Westeraam en Lyceum Elst organiseren op zaterdag 20 januari tussen 10.00 en 14.00 uur de jaarlijkse Open Dag!


Het Westeraam

Het Westeraam is een kleine vmbo-school met de praktijkgerichte leerwegen basis en kader. Daarnaast bieden we ook de gemengde leerweg aan. In de bovenbouw kan er een keuze gemaakt worden uit drie profielen (beroepsrichtingen): Groen, Economie & Ondernemen en Zorg & Welzijn.

De school kenmerkt zich door een prettige sfeer, persoonlijk contact, actieve begeleiding, goed onderwijs, hoge slagingspercentages en een sterke combinatie van theorie en praktijk.

Bij ons krijgen leerlingen unieke mogelijkheden om te leren in de praktijk door een uitgekiende lessentabel en maatschappelijke stages in de onderbouw. In de bovenbouw zijn er elke week beroepsgerichte stages bij verschillende bedrijven of instellingen.

Wilt u meer weten en sfeer proeven, dan bent u van harte welkom op onze Open Dag

De kennismakingslessen zijn op 20, 21 en 22 februari. Kijk op www.hetwesteraam.nl voor meer informatie.

Lyceum Elst

Lyceum Elst is een moderne school met persoonlijke aandacht voor leerlingen, goede resultaten en een enthousiast docententeam. We bieden drie onderwijsniveau's aan: mavo, havo en vwo. We vinden het belangrijk dat elke leerling zich op zijn of haar manier kan ontwikkelen. Onze leerlingen worden uitgedaagd door een extra examenvak op de mavo, een zevende vak, wat veel mogelijkheden biedt voor de toekomst. Op de havo en vwo mag je bij ons een extra examenvak kiezen. En er valt nog veel meer te kiezen op Lyceum Elst zoals talenturen, fLExuren, een tutor en het bèta-excellentie-programma.

De Open Dag is een prima gelegenheid om kennis te maken met ons docententeam, onze leerlingen en de school. Wij nodigen jou uit om een kijkje te komen nemen op onze school!

De kennismakingslessen zijn op 6, 7 en 8 februari. Kijk op www.lyceumelst.nl voor meer informatie.


 

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox