Logo debetuwe.net


Foto: pr

Winnaars december flyeractie Elst

Elst - Afgelopen maandag werden de winnaars van de december-flyeractie op de nieuwjaarsreceptie van het Centrum Management Elst in het zonnetje gezet!
Bezoekers van de winkeliers in Elst kregen een flyer uitgereikt, waarop een keuze gemaakt kon worden voor een goed doel dat wel een extraatje verdient. Daarnaast kon er een vrijwilliger werden voorgedragen, die veel betekent voor de Elster gemeenschap.

De uitslag van deze aktie is als volgt:

- Op de eerste plaats: ouderenzorg Tertzio;

- Op de tweede plaats: Buurtzorg Elst;

- Op de derde plaats: Gehandicaptenzorg Elstine.

Deze instellingen kregen uit handen van CME voorzitter Peter de Waard en centrummanager Paul te Wierike een extra bijdrage ontvangen om iets extra's voor hun bewoners te kunnen organiseren.

Daarnaast werden twee vrijwilligers in het zonnetje gezet:

- Ruud Rutten, voor al zijn vrijwilligerswerk in en rond het centrum van Elst, zoals zijn o.a. zijn inzet rond Elst op Stelten, de Sinterklaasintocht, alsmede zijn werk als EHBO-er en verkeersregelaar.

- Netty van Cappellen, die samen met een club enthousiaste vrijwilligers ervoor zorgt dat De Tuin en De Kas van Landerij De Park er fantastisch bijstaat. Zij inspireert, organiseert en regelt dat alles op rolletjes verloopt.

Meer berichten

Shopbox