Logo debetuwe.net


Juf Fleur en Juf Caroline gaan met Edukans mee naar Malawi. ''We helpen mee bij een project om het onderwijs aan grote groepen kinderen effectiever te maken.'' (foto: PR)
Juf Fleur en Juf Caroline gaan met Edukans mee naar Malawi. ''We helpen mee bij een project om het onderwijs aan grote groepen kinderen effectiever te maken.'' (foto: PR) (Foto: pr)

Juf Fleur en juf Caroline gaan naar Malawi

Elst - Wij zijn Fleur en Caroline, ook bekend als juf Fleur en juf Caroline. In april gaan wij met Edukans mee naar Malawi. Daar helpen we mee bij een project om het onderwijs aan grote groepen kinderen effectiever te maken.

Voor deze reis en dit goede doel is veel geld nodig. Om dit bijelkaar te krijgen zijn wij voortdurend op zoek naar dingen die leuk zijn én geld opleveren.In oktober organiseerden wij een feestavond en nu staat een filmavond op het programma. Theater De KiK in Elst werkt geheel belangeloos mee en de opbrengst van de kaartjes zal dan ook geheel aan ons Malawi project ten goede komen. Kaarten kosten 8 euro, dit is inclusief een drankje na afloop en ze zijn te bestellen via de website theaterdekik.nl

DE KINDEREN VAN JUF KIET is een onderwijsfilm over een juf die les geeft aan vluchtelingkinderen. Zij is een juf die iedereen zou willen hebben. We hopen op een zaal vol mensen die het onderwijs een warm hart toedragen.

De kinderen van Juf Kiet
Documentaire
donderdag 18 januari 2018
20:00 uur

Meer berichten

Shopbox