Repair Cafe Overbetuwe

De vrijwilligers van het Repair Café Overbetuwe staan op donderdag 22 februari en vrijdag 2 maart weer voor u klaar om samen met u kapotte spullen te repareren of advies te geven.

Elst / Randwijk - Het gaat hier bijvoorbeeld om elektrische huishoudelijke artikelen, elektrisch gereedschap, audioapparatuur, lampen maar ook om kledingreparatie. (Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit Repair Café)

Ook voor vragen op het gebied van de computer of tablet kunt u terecht, bijvoorbeeld hoe om te gaan met de USB-stick of een vastgelopen programma.

Het Repair café in Elst vindt plaats op donderdag 22 februari van 13.00-16.00 uur in de Kringloopwinkel 2Switch aan de Aamsestraat 42. U vindt ons midden in de winkel.

In Randwijk staan de vrijwilligers voor u klaar op vrijdag 2 maart van 19.00-21.00 uur in het Cultureel Centrum Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a.

De daaropvolgende bijeenkomsten van het Repair Café in Elst zijn telkens op de laatste donderdag van de volgende maand. In Randwijk telkens op de eerste vrijdag van de volgende maand. De tijden zijn hetzelfde.

Er is nog steeds behoefte aan vrijwilligers om mee te helpen bij het repareren. Hebt u technische kennis en vaardigheden met name op elektrisch gebied, komt u dan eens kijken. Misschien kunt u ons team versterken.

Voor meer info: www.fortewelzijn.nl 085-0406066.

Meer berichten