Foto: Stichting Vier het Leven

Statiegeldactie bij Coop Post in Herveld

In het eerste kwartaal van 2018 kunnen klanten van Coop Post in Herveld hun statiegeld schenken aan Stichting Vier het Leven. Deze goede doelenorganisatie organiseert culturele uitstapjes voor ouderen.

Herveld - Door de medewerking van vele vrijwilligers laat de stichting Vier het Leven ouderen (65+) genieten van culturele activiteiten, zoals een bezoek aan de bioscoop, het theater of een museum. De ouderen worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten genieten zij van een mooie middag of avond uit. Het lijken zulke vanzelfsprekende ingrediënten: een gezamenlijk drankje, elkaars gezelschap, en het simpele feit er even ‘uit’ te zijn. Maar voor deze kwetsbare groep zijn het belevenissen van onschatbare waarde. Na afloop van het uitstapje worden de deelnemers weer veilig thuisgebracht.

Vier het Leven
Vier het leven laat graag zoveel mogelijk ouderen genieten van gezamenlijke uitstapjes. Om de activiteiten zo betaalbaar mogelijk te houden, betalen deelnemers slechts een deel van de werkelijke kosten. Voor de overige kosten is de stichting afhankelijk van o.a. donaties.
Patricia van Zadelhoff, locatiecoördinator van Vier het Leven voor Nijmegen e.o. trok de stoute schoenen aan en gaf Vier het Leven op voor de statiegeldactie van Coop, die positief op haar aanmelding reageerde.
Als coöperatie is Coop van iedereen, voor iedereen. We handelen in het belang van onze leden: consumenten en zelfstandig Coop-ondernemers. De leden bepalen hier dan ook de goede doelen voor de emballagebonnenacties.¨ Net als Vier het Leven, gelooft Coop in de kracht van samen: Samen is leuker dan alleen en samen bereik je meer. Meer ouderen die er samen op uit kunnen gaan in dit geval.

Doneer uw statiegeldbon
Heeft u nog lege flessen? Lever deze in de maanden februari en maart in en schenk uw statiegeld door op de donatieknop op de flessenautomaat te drukken of uw statiegeldbon in te leveren. U doet er veel ouderen een geweldig plezier mee.

Gaat u ook met ons mee?
Bent u op leeftijd en wilt u zich ook weer verbonden voelen met het leven? Vraag dan gratis en vrijblijvend het programma van Vier het Leven Nijmegen aan via het landelijk telefoonnummer 035-5245156 of kijk op www.4hetleven.nl

Meer berichten