Foto: Mieke van den Brandhof

Lammerts van Buerenschool deed mee!

Een prachtige lenteochtend, zaterdagochtend 10 maart. De eerste citroenvlinder fladdert rond op het schoolplein. Precies een week geleden was de gevoelstemperatuur 30 graden lager dan op deze stralende dag!

Zetten - Ongeveer 20 mensen, jong en oud, steken hun handen uit de mouwen. Vrijwilligers die met groot enthousiasme het schoolplein een opknapbeurt geven.
Een bijzondere dag is het ook. Gijs van der Bijl, leerling uit groep 8, wordt in het zonnetje gezet! Hij is al 6 jaar vrijwilliger en hij blijft dat ook als hij de basisschool verlaten heeft. Hij wil tijdens NLdoet-ochtenden ook in de toekomst graag meewerken. Want wat is het gezellig om gezamenlijk de schouders eronder te zetten! Zeker als er rond koffietijd zelfgebakken cake is en een medewerker van Stuw met een heerlijke appeltaart van Droom komt om de vrijwilligers te bedanken voor hun geweldige inzet!
Na afloop is er een pan met lekkere soep en alle vrijwilligers kijken heel tevreden terug op een vruchtbare en gezellige ochtend! Het schoolplein kan door een ringetje gehaald worden! Volgend jaar weer!

Meer berichten