Foto: De Hien

School en plein opgeknapt bij De Hien

Vandaag heeft basisschool De Hien voor het eerst meegedaan aan NLdoet, de jaarlijkse actie waarbij vrijwilligers mee helpen aan klussen. Ouders, opa’s en oma’s en andere vrijwilligers hebben samen met teamleden een ochtend hard gewerkt.

Dodewaard - Ook de wethouders Herman Gerritsen en Rob Benschop van de gemeente Neder-Betuwe hebben hun enthousiaste bijdrage geleverd.

Het resultaat van alle inzet is een gebruiksklare moestuin, een geschilderde hal, bankjes, kapstokken en opgeruimde schuur op het schoolplein. Wethouder Herman Gerritsen en wethouder Rob Benschop hebben ook de handen uit de mouwen gestoken. “CDA en VVD zetten zich in goed voor goed onderwijs”, aldus beide wethouders. Met het harde werken van iedereen zijn alle klussen gedaan! Na afloop is er gezamenlijk geluncht.

Het Oranje Fonds organiseerde op 9 en 10 maart samen met duizenden organisaties NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Daarmee wordt vrijwilligerswerk in de spotlights gezet en worden klussen geklaard bij allerlei organisaties. Voor meer informatie zie www.nldoet.nl.

Meer informatie over Christelijke basisschool De Hien is te vinden op www.dehien.nl.

Meer berichten