Foto: Sylvia Deneer

Jeugd zet zich in voor Huiskamer

Zaterdag 10 maart hebben een aantal jongeren uit de Vogelbuurt in Driel zich ingespannen om 'De Huiskamer' van hun wijk nóg gezelliger te maken.

Driel - In het kader van ‘NL doet’ hebben zij de muren van de ingang en keuken geschilderd. En dit alles onder politieke belangstelling én de bezielende leiding van Benny Voorn van Forte Welzijn.

De initiatiefnemers van De Huiskamer zijn extra blij met deze actie omdat De Huiskamer niet per 1 april gaat stoppen, maar tot 1 september a.s. door kan gaan! Steeds meer bewoners van de Vogelbuurt, zowel jong als oud, weten deze ontmoetingsplek inmiddels te vinden. Met name de koffie-ochtend wordt al druk bezocht. Met de aanschaf van een dartbord hopen we ook de jeugd over de drempel te krijgen. En niet alleen voor een schilderactie, maar ook voor hun eigen gezelligheid. De Huiskamer biedt iedereen die dat wil, de mogelijkheid om hier zelf iets te gaan organiseren met en voor anderen. Zo zijn er al ideeën voor het aanbieden van Klaverjas- en breiworkshops.

Meer weten? : zie Facebookpagina Vogelbuurt Driel en/of mail huiskamervogelbuurt@hotmail.com

Meer berichten